Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Τρεις ημέρες μουσικών μαθημάτων και συναυλιών στα Τζουμέρκα 30/06-01/07/18

Μουσικά Μονοπάτια - Tζουμέρκα



Τρεις ημέρες μουσικών μαθημάτων 

και συναυλιών από οκτώ κορυφαίους καλλιτέχνες στα μαγευτικά Τζουμέρκα


 Στα πλαίσια των πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων  που λαμβάνουν χώρα τόσο στο Oρεινό Kαταφύγιο Μελισσουργών όσο και στην Ευρύτερη περιοχή των Τζουμέρκων μια ομάδα ανθρώπων ευαισθητοποιημένη σε θέματα πολιτιστικού  και αθλητικού ενδιαφέροντος  ξεκίνησε μια προσπάθεια για την ανάδειξη – διάδοση και διάσωση της Ελληνικής - και όχι μόνο -  Μουσικής  Παράδοσης.
Η οργανωτική ομάδα της καλλιτεχνικής συνάντησης, μέσα σε ένα σύμπλεγμα παραδοσιακών και σύγχρονων μουσικών προτάσεων σε διαλεκτική σχέση με το χθες, το σήμερα και το αύριο οργανώνει σεμινάρια, συναυλίες και άλλα δημιουργικά δρώμενα, έτσι ώστε μέσα από τα “Μουσικά Μονοπάτια” να οδηγηθούμε σε δρόμους πνευματικούς. 
Μέσα σε ένα πανέμορφο ελατόδασος κάτω από τις επιβλητικές κορφές των Τζουμέρκων τα πεζοπορικά μονοπάτια που περιβάλλουν το Καταφύγιο Μελισσουργών και οδηγούν σε καταπράσινα μικρά λιβαδάκια - ρεβένια, απομεινάρια παλιών αγροτικών εκτάσεων, θα γεμίσουν με μουσικές, φωνές και ενέργεια.
Θα μεταμορφωθούν σε Μουσικά Μονοπάτια.
Φέτος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελισσουργιωτών Άρτας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας το Ορεινό Καταφύγιο Μελισσουργών και τον Ξενώνα "Αγκάθι" διοργανώνει στις 29, 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2018, τα "Μουσικά Μονοπάτια". Το τριήμερο αυτό καθημερινά κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες θα πραγματοποιούνται σεμινάρια από κορυφαίους στο είδος του καλλιτέχνες. Συγκεκριμένα θα διδάξουν o Κυριάκος Γκουβέντας (Βιολί), o Στέφανος Δορμπαράκης (Κανονάκι), o Ανδρέας Καρακότας (Φωνητική), o Βαγγέλης Καρίπης (Κρουστά), o Δημήτρης Μηταράκης (Κιθάρα), o Kώστας Παπαδόπουλος (Μπουζούκι), η Καίτη Κουλλιά (Φωνητική), ο Xρήστος Τσιαμούλης (Ούτι). Το πρόγραμμα θα ολοκληρώνεται από συναυλίες, παραστάσεις, και άλλες δραστηριότητες, ανοικτές προς το κοινό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου