Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Στο σκοτάδι ακόμα τα Θεοδώριανα δραματική έκκληση χωριανών



Θεοδώριανα Τετάρτη 28 Φλεβάρη 2018 ώρα 21:00
Η βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΗ που βύθισε στο απόλυτο σκοτάδι τα Θεοδώριανα τα ξημερώματα της Δευτέρας 26 Φλεβάρη δεν επιδιορθώθηκε ακόμα.
Συνεργεία της ΔΕΗ κατάφεραν και έφτασαν σήμερα στα Θεοδώριανα, αφού μηχανήματα της Περιφέρειας και του Δήμου με τη βοήθεια εκχιονιστικού μηχανήματος του εργοστασίου εμφιάλωσης νερού, άνοιξαν τον αυχένα στο "Σταυρό".
Ωστόσο οι βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης είναι σε περισσότερα από δύο σημεία, ένα από αυτά μέσα στο χωριό, και δεν κατάφεραν να τις εντοπίσουν όλες και να τις επιδιορθώσουν.
Αποτέλεσμα άλλη μια παγωμένη νύχτα οι λιγοστοί κάτοικοι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Εκτός λειτουργίας έχει τεθεί επίσης και το εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού στα Θεοδώριανα. Αύριο τεχνικά κλιμάκια της ΔΕΗ θα επιχειρήσουν ξανά.
Αυτή τη στιγμή στα Θεοδώριανα το ύψος του χιονιού έιναι στα 20 εκατοστά και επικρατεί ισχυρός παγετός αφού η θερμοκρασία έιναι στους -8 βαθμούς(!). Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε παγοδρόμιο και είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε όλα τα οχήματα και βέβαια ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς.
Οι μόνιμοι κάτοικοι κάνουν δραματική έκκληση στους αρμόδιους φορείς και στη ΔΕΗ να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την άμεση επιδιόρθωση των βλαβών και την ηλεκτροδότηση του χωριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου